Veseli smo, da vam lahko predstavimo “Katedralo ljubezni”, novi literarno-glasbeni album avtorice Ksenije Jus, prejemnice literarne nagrade Mira, ki jo podeljuje Ženski odbor Slovenskega centra PEN.

Človeštvo vstopa v duhovno revolucijo in tisti, ki so nanjo pripravljeni, vedo, da smo ljudje dragocena bitja z neskončnimi možnostmi obstoja.

Med temi ni več prostora za tekmovanje. Ne, hvala. Imejte igre moči, imejte vojne, vaše so. Do zdaj nam je vsem postalo jasno, da se prozorna igra peščice človeštva ruši. Plenilci s svojo vojsko mraka na veliko bežijo s planeta in za sabo puščajo opustošenje. Soočeni smo z dejstvom, da je potrebno za duhovno izpraznjenimi človeškimi lupinami, z neizmernim ego apetitom, počistiti. Ne pozabite: vsi sodelujemo. Tukaj imamo priložnost, zdaj imamo pogum. Imamo srce in zadnje vprašanje, na katerega si moramo odgovoriti: kako in kdaj začeti? Vsak od nas naj premisli pri sebi. V mojem primeru naj bo skromni prispevek k boljšemu jutri zgodba, ki ti jo, človeštvo, predajam v osebno uporabo. Z ljubeznijo.

Hvala čudoviti ekipi izjemnih ljudi, ki so iz vesolja zvokov potegnili melodije, jih ukrotili in jih pripeljali sem, v ta košček človeške (ne)zavesti.

Hvala vsem izjemnim ljudem, ki ste kakorkoli pripomogli k izdaji albuma in tistim, ki boste pesmim prisluhnili.

Skupaj gradimo svet, kjer svetimo drugače in to se vesolju dopade ;). Iz malega namreč raste veliko zato, da nekoč spet postane malo.